"Eğer birini fikirlerinizle kazanmak istiyorsanız önce onunla arkadaş olun."

Abraham Lincoln

Sektörel Fuarcılık - 24/04/2014 15:50 - ICCI 2014 Enerji Bakanı Taner Yıldız tarafından törenle açıldı

ICCI 2014 - 20. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından törenle açıldı.

Sektörel Fuarcılık - 10/04/2014 11:15 - ICCI 2014 20. Yılında kapılarını 24 Nisan'da açıyor

Türkiye'nin ve çevre ülkelerdeki en büyük ve en kapsaplı çevre ve enerji fuarı ve konferansı ICCI 2014 20'inci yılını kutluyor. Dünyanın enerji sektörünü bir araya getiren bu dev organizasyon Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından 24 Nisan 2014 tarihinde açılacak.

Sektörel Fuarcılık - 25/03/2014 09:25 - AB'ye çağrı: Enerji başlığını müzakereye açın

Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenen ve bu yıl 20'inci yılını kutlayan ICCI Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı öncesinde 2'inci Enerji Sektör Buluşması toplantısı İstanbul Sanayi Odası'nda yapıldı. Toplantıda İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ömer Cihad Vardan ve İstanbul Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Kale Grup YÖnetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur enerji konusunda görüşlerini paylaştı.

Sektörel Fuarcılık - 17/03/2014 09:30 - ICCI 2014 2. Enerji Sektör Buluşması İstanbul Sanayi Odası'nda

Türkiye'nin bölgesindeki en büyük ve en kapsamlı enerji ve çevre fuarı ve konferansı öncesinde düzenlenen Enerji Sektör Buluşmaları bu kez İstanbul Sanayi Odası'nda 24 Mart 2014 Pazartesi günü gerçekleştiriliyor.

Sektörel Fuarcılık - 04/03/2014 09:30 - ICCI 2014, 24 Nisan tarihinde başlıyor

Türkiye'nin en büyük ve en kapsamlı enerji ve çevre fuarı ve konferansı olan ICCI 2014, bu yıl 20'nci yılını kutluyor.

Sektörel Fuarcılık - 20/11/2013 09:55 - ICCI 2013 1. Enerji Sektör Buluşması

Sektörel Fuarcılık tarafından 24 / 26 Nisan 2014 tarihlerinde düzenlenecek olan ICCI 2014 öncesinde enerji dünyasındaki son gelişmeler konuşuldu.

Sektörel Fuarcılık - 14/11/2013 13:05 - TÜYAK 2013 törenle açıldı

TÜYAK Onursal Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Kılıç 2007 yılından önce yapılan yüksek binalarda yangın önlemlerinin yetersiz olduğunu açıkladı.

Sektörel Fuarcılık - 12/11/2013 14:40 - Vardan : "Konutlardaki ekonomik ömrünü tamamlamış cihazlar yenilenmeli"

DOSİDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan özellikle konutlarda bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlamış doğal gaz cihazlarının değiştirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Sektörel Fuarcılık - 06/11/2013 09:45 - DOSİDER, 20'nci yılını kutluyor

1993'ten bu yana Türkiye'deki doğalgaz sektörünün gelişmesini sağlamak amacıyla faaliyet gösteren DOSİDER, 20'nci yılını doğalgaz sektörünü kapsamlı olarak değerlendireceği ve yeni logosunu tanıtacağı bir toplantıyla kutlayacak.

Sektörel Fuarcılık - 25/09/2013 10:45 - Enerji Oscar Ödülleri sahiplerini buldu

Sektörel Fuarcılık tarafından 3 yıldır düzenlenen Enerji Oscar Ödülleri Ankara'da yapılan ödül töreniyle yeni sahiplerini buldu.