"Gözün görmediğini dil çizebilir."

Çin Atasözü

Netmarble - Wolfcity Antalya’da şampiyon HazeuP takımı oldu

02-05-2019 07:30:18

Wolfteam takımları Antalya’da sezonu açtı Wolfcity Antalya Turnuvası’nda şampiyon HazeuP takımı oldu Türkiye’nin en çok oynanan FPS oyunu Wolfteam’in Wolfteam Türkiye Kupası 2019 kapsamında düzenlenen Wolfcity turnuvalarının ilk ayağı Antalya’da düzenlendi. Antalya’da düzenlenen ilk Wolfcity turnuvasında 16 takım, İstanbul’da yapılacak finale katılmaya hak kazanmak için mücadele etti. Büy...

Wolfteam takımları Antalya’da sezonu açtı

Wolfcity Antalya Turnuvası’nda şampiyon HazeuP takımı oldu

Antalya’da düzenlenen ilk Wolfcity turnuvasında 16 takım, İstanbul’da yapılacak finale katılmaya hak kazanmak için mücadele etti. Büyük mücadelenin sonunda Hazeup şampiyon olmayı başaran takım oldu.

Netmarble Türkiye, Türkiye’nin en popüler bilgisayar oyunlarından biri olan Wolfteam için, Türkiye’nin pek çok şehrinde düzenlediği Wolfcity Turnuvası’nın açılışını Antalya’da gerçekleştirdi. Mynet Espor Arena’da düzenlenen Wolfcity Antalya Turnuvası’na 16 Takım / 80 Oyuncu katıldı. İzleyicilerin de yoğun ilgi gösterdiği turnuvada HazeuP takımı güçlü rakiplerini yenerek şampiyon oldu.

Turnuvalar Türkiye’nin dört bir yanında

Türkiye’de 8 yıldan fazla bir süredir oyun severler tarafından büyük bir tutkuyla oynanan Wolfteam oyuncularının sayısı her geçen gün daha da artıyor. Bu ilgiyi karşılamak amacıyla Netmarble Türkiye, ülkemizin farklı şehirlerinde Wolfteam Türkiye Kupası 2019 kapsamında Wolfcity Turnuvalarını düzenliyor. Bir sonraki turnuva 12 Mayıs 2019 tarihinde Ankara’da yapılacak.

Antalya’da düzenlenen turnuvada başarılı olan takım, İstanbul’da düzenlenecek Wolfteam Türkiye Kupası 2019 finallerinde de mücadele etme imkanı kazandı. 2019 finallerine katılmanın yolu Wolfcity Turnuvası’nda başarılı olmaktan geçiyor.

Netmarble Corp. muhteşem bir mobil oyun tecrübesi sunarak dünya çapında her yaştan kitleleri eğlendirmeyi amaçlar. 2000 yılında Kore’de kurulan Netmarble, dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun şirketlerinden biridir ve sürekli olarak küresel düzeyde en üst geliştirici ve yayıncılardan biri olarak listelenmektedir. 5000’in üzerinde çalışanıyla Netmarble, Lineage 2: Revolution, MARVEL Future Fight, Seven Knights ve Paramanya’nın aralarında bulunduğu en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretip sunmaktadır. Önde gelen gündelik (casual) oyun geliştiricisi Jam City’nin en büyük ortağı ve ücretsiz MMO oyunların dünya çapında zirvedeki geliştiricilerinden biri olan Kabam'ın ana şirketi olan Netmarble’ın aynı zamanda Asya’nın en büyük eğlence şirketi CJ ENM Corporation, Asya’nın en büyük Internet şirketi Tencent Holding ve lider MMO şirketlerinden NCsoft ile stratejik bir işbirliği vardır. Daha fazla bilgi için http://company.netmarble.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

BULTEN_Wolfcity_Antalya_Sampiyon_02Mayis19.docx