"Gözün görmediğini dil çizebilir."

Çin Atasözü

Netmarble - ​Wolfteam’e Ramazan’a özel Göbeklitepe Gece Haritası eklendi

03-05-2019 08:55:07

Wolfteam’e Ramazan’a özel Göbeklitepe Gece Haritası eklendi Wolfteam’e Ramazan güncellemesi geldi Wolfteam, Ramazan’ın başlangıcını yeni güncellemesiyle kutluyor. Ramazan’a özel Göbeklitepe Gece Haritası ve Ramazan motiflerinin yanı sıra oyuna eklenen yeni silah ve aksesuarlarla oyuncuları heyecanlı ve keyifli saatler bekliyor. Netmarble Türkiye, Türkiye’nin en popüler bilgisayar oyunları...

Wolfteam’e Ramazan’a özel Göbeklitepe Gece Haritası eklendi

Wolfteam’e Ramazan güncellemesi geldi

Netmarble Türkiye, Türkiye’nin en popüler bilgisayar oyunlarından olan Wolfteam için Ramazan ayına özel yeni ve kapsamlı bir güncelleme yayınladı. Güncelleme ile oyuna Göbeklitepe Haritasının gece modu ve çeşitli Ramazan motifleri eklenirken, oyunun keyfini artıracak pek çok yeni silah ve aksesuar da oyunda yerini aldı.

Tarihi yaşatan Göbeklitepe’ye gece modu

2019’un “Göbeklitepe Yılı” ilan edilmesinin ardından Netmarble’ın çok özel bir çalışmayla sunduğu ve kısa zamanda en sevilen Wolfteam haritaları arasına giren Göbeklitepe Haritasının gece versiyonu, oyunculara UNESCO Dünya Mirası Listesi’ndeki bu özel mekanı gece deneyimleme fırsatı sunacak. Ayrıca Türk kültüründen ve Ramazan geleneklerinden motifler de oyunculara Ramazan ruhunu taşıyacak.

Yeni silahlar, bıçaklar ve aksesuarlar

Yeni güncellemeyle Wolfteam’e 2 yeni silah ve 2 yeni bıçak geliyor. Yüksek isabet ve dengeye sahip QBZ piyade tüfeğinin Gece Mavisi ve Pro versiyonu ile Kukri bıçağın Gece Mavisi ve Pro versiyonu ekleniyor.

Ayrıca Gece Mavisi dövmesi, Gökkuşağı pençesi ile Nazar Boncuğu, Piramit, Kralll! ve GG grafitileri de Ramazan güncellemesiyle oyuna eklenen aksesuarlar arasında yer alıyor.

Yeni Wolfteam güncellemesi ilgili tüm detaylı bilgileri Wolfteam Ramazan Özel sayfasında bulabilirsiniz.

Wolfteam’i indirmek için tıklayınız.

Netmarble Corp. muhteşem bir mobil oyun tecrübesi sunarak dünya çapında her yaştan kitleleri eğlendirmeyi amaçlar. 2000 yılında Kore’de kurulan Netmarble, dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun şirketlerinden biridir ve sürekli olarak küresel düzeyde en üst geliştirici ve yayıncılardan biri olarak listelenmektedir. 5000’in üzerinde çalışanıyla Netmarble, Lineage 2: Revolution, MARVEL Future Fight, Seven Knights ve Paramanya’nın aralarında bulunduğu en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretip sunmaktadır. Önde gelen gündelik (casual) oyun geliştiricisi Jam City’nin en büyük ortağı ve ücretsiz MMO oyunların dünya çapında zirvedeki geliştiricilerinden biri olan Kabam'ın ana şirketi olan Netmarble’ın aynı zamanda Asya’nın en büyük eğlence şirketi CJ ENM Corporation, Asya’nın en büyük Internet şirketi Tencent Holding ve lider MMO şirketlerinden NCsoft ile stratejik bir işbirliği vardır. Daha fazla bilgi için http://company.netmarble.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

BULTEN_Wolfteam_Ramazan_Gobeklitepe_03May19.docx