"Eğer birini fikirlerinizle kazanmak istiyorsanız önce onunla arkadaş olun."

Abraham Lincoln

Netmarble - Başkenti Wolfcity heyecanı sarıyor

08-05-2019 07:15:57

Wolfcity Turnuvasının ev sahibi Ankara Başkenti Wolfcity heyecanı sarıyor Türkiye’nin en çok oynanan FPS oyunu Wolfteam Türkiye Kupası 2019 kapsamında düzenlenen Wolfcity turnuvalarının 2’ncisi Ankara’da düzenlenecek. Başkentin ev sahipliği yapacağı turnuvanın yapılacağı tarih ise 12 Mayıs 2019. Netmarble Türkiye, Türkiye’nin en popüler bilgisayar oyunlarından biri olan Wolfteam için, Tür...

Wolfcity Turnuvasının ev sahibi Ankara

Başkenti Wolfcity heyecanı sarıyor

Netmarble Türkiye, Türkiye’nin en popüler bilgisayar oyunlarından biri olan Wolfteam için, Türkiye’nin pek çok şehrinde düzenlediği Wolfteam Türkiye Kupası 2019 kapsamındaki Wolfcity Turnuvası’nın 2’nci ayağı 12 Mayıs 2019 tarihinde Ankara’da gerçekleştirecek. Anka Game Center’da düzenlenecek olan turnuvaya tüm Ankara ve çevre illerden pek çok oyun severin katılması bekleniyor.

Turnuvalar Türkiye’nin dört bir yanında

Türkiye’de 10 yıldır oyun severler tarafından büyük bir tutkuyla oynanan Wolfteam oyuncularının sayısı her geçen gün daha da artıyor. Bu ilgiyi karşılamak amacıyla Netmarble Türkiye ülkemizin çeşitli şehirlerinde Wolfteam Türkiye Kupası 2019 kapsamında Wolfcity Turnuvalarını düzenliyor.

Türkiye’nin Kupası – Wolfteam Türkiye Kupası

Ankara’da düzenlenecek turnuvada başarılı olacak oyuncu ve takımlar, İstanbul’da düzenlenecek Wolfteam Türkiye Kupası 2019 finallerinde mücadele etme imkanı kazanacak.

Ankaralı oyunseverler Wolfteam’e büyük ilgi gösteriyor

Netmarble Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Dilek Aydoğdu, Ankara’da 3 yıldır düzenlenen Wolfcity turnuvalarına oyun severlerinin ilgisinin her yıl daha da arttığını söyledi. Aydoğdu, “PC oyunları arasında Wolfteam ülkemizde espor turnuvalarının ilgi gören oyunu oldu. Yıl boyunca turnuva düzenlediğimiz her şehirde büyük bir heyecan yaşanıyor. Bu heyecanı sezonun 2’nci turnuvasıyla başkentimiz Ankara’ya taşıyoruz. Ankara’da en iyi Wolfteam takımlarının mücadele edeceği çekişmeli ve sportmence maçlar izleyeceğimize inanıyorum. Turnuvaya katılan takımlara ve oyunculara başarılar diliyorum” diye konuştu.

Wolfcity Ankara’da yer almak ve bu heyecana ortak olmak için bu linke tıklayarak turnuvaya kayıt olabilirsiniz Wolfteam Espor hakkında en güncel haberlere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Netmarble Corp. muhteşem bir mobil oyun tecrübesi sunarak dünya çapında her yaştan kitleleri eğlendirmeyi amaçlar. 2000 yılında Kore’de kurulan Netmarble, dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun şirketlerinden biridir ve sürekli olarak küresel düzeyde en üst geliştirici ve yayıncılardan biri olarak listelenmektedir. 5000’in üzerinde çalışanıyla Netmarble, Lineage 2: Revolution, MARVEL Future Fight, Seven Knights ve Paramanya’nın aralarında bulunduğu en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretip sunmaktadır. Önde gelen gündelik (casual) oyun geliştiricisi Jam City’nin en büyük ortağı ve ücretsiz MMO oyunların dünya çapında zirvedeki geliştiricilerinden biri olan Kabam'ın ana şirketi olan Netmarble’ın aynı zamanda Asya’nın en büyük eğlence şirketi CJ ENM Corporation, Asya’nın en büyük Internet şirketi Tencent Holding ve lider MMO şirketlerinden NCsoft ile stratejik bir işbirliği vardır. Daha fazla bilgi için http://company.netmarble.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

BULTEN_Wolfcity_2019_Ankara_8Mayis19.docx