"Başarının üç anahtarı vardır. Okumak okumak okumak."

Lenin

Netmarble - Knights Chronicle yeni Kudretlendirme kahramanlarını tanıtıyor

13-05-2019 07:15:45

Knights Chronicle yeni Kudretlendirme kahramanlarını tanıtıyor Knights Chronicle’ın büyük güncellemesiyle gelen yeni karakterler ve kahramanlar, yeni Kudretlendirme ve içerikler sayesinde mobil RPG hayranları için maceranın heyecanı artıyor. Netmarble Corp. popüler anime temalı mobil RPG Knights Chronicle için hazırladığı, içerisinde oyuncuların deneyeceği ve eğleneceği tümü yeni Kudretlendi...

Knights Chronicle yeni Kudretlendirme kahramanlarını tanıtıyor

Netmarble Corp. popüler anime temalı mobil RPG Knights Chronicle için hazırladığı, içerisinde oyuncuların deneyeceği ve eğleneceği tümü yeni Kudretlendirme kahramanlarından oluşan büyük güncellemeyi duyurdu.

Güncellemeyle oyuncular en başından beri sevdikleri yeni Kudretlendirme kahramanları Ruby ve Esna’yı inceleyebilir. Ruby ve Esna, Kudretlendirme ile istatistiklerini yükseltebilir ve Kudretlendirme maksimum seviyeye ulaşınca ek bir pasif yetenek kazanabilir. Ayrıca Kudretlendirme bu kahramanların görünümlerini de değiştiriyor. Oyuncular Knights Chronicle’da bir Kadim Irk olan Dryan'lar hakkındaki yeni hikaye ile gelen Dryan kahramanı Tarkus'un keyfini çıkarabilir.

Knights Chronicle'a gelecek diğer güncelleme içerikleri:

• Nina’nın Zor Zindan'ı için Kıyamet Seviyesi – Bugünden itibaren oyuncular SRR kahraman Nina'nın özel Zor Zindan'ında yeni Kıyamet zorluk seviyesini, iki hafta boyunca gerekenin yarısı kadar enerji miktarıyla deneyebilir.
  • Arena İçeriği Güncellemesi - Arena'nın yeniden dolma süresi 10 dakikadan 30 dakikaya yükseltilerek oyunculara avantaj sağlandı.
  • Baş Düşman Savaşı Güncellemesi - Bugünden itibaren oyuncular Baş Düşman Savaşı içeriklerinden daha çok zevk alacakları bol ödüller alabilir.

Bu fırsatları kaçırmayın

Knights Chronicle güncellemesini kutlamak için çeşitli fırsatlar da sunuluyor. Oyuncular 7 gün boyunca oyuna giriş yaparak 4 Yıldız SSR kahraman seçici ve 200 Kristal kazanabilir.

Knights Chronicle klasik tur tabanlı RPG oynanışı, Japon animelerden esinlenmiş bir tema ve konsol ile PC standartlarında bir hikaye içeriği sunmaktadır. Oyun aynı zamanda zindanlarda gerçek zamanlı 5 kişilik grupla oynayabilme, inanılmaz 3D animasyonlu yetenekleri ile harika ve detaylı görseller ve seçebileceğiniz 100’den fazla kahraman gibi öne çıkan özelliklere sahip.

Knights Chronicle, şimdi 140 ülkede oynanabilir. Knights Chronicle ile ilgili daha fazla bilgi için lütfen http://knightsgbweb.netmarble.com/ adresini ziyaret edin.

Netmarble Corp. muhteşem bir mobil oyun tecrübesi sunarak dünya çapında her yaştan kitleleri eğlendirmeyi amaçlar. 2000 yılında Kore’de kurulan Netmarble, dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun şirketlerinden biridir ve sürekli olarak küresel düzeyde en üst geliştirici ve yayıncılardan biri olarak listelenmektedir. 5000’in üzerinde çalışanıyla Netmarble, Lineage 2: Revolution, MARVEL Future Fight, Seven Knights ve Paramanya’nın aralarında bulunduğu en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretip sunmaktadır. Önde gelen gündelik (casual) oyun geliştiricisi Jam City’nin en büyük ortağı ve ücretsiz MMO oyunların dünya çapında zirvedeki geliştiricilerinden biri olan Kabam'ın ana şirketi olan Netmarble’ın aynı zamanda Asya’nın en büyük eğlence şirketi CJ ENM Corporation, Asya’nın en büyük Internet şirketi Tencent Holding ve lider MMO şirketlerinden NCsoft ile stratejik bir işbirliği vardır. Daha fazla bilgi için http://company.netmarble.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

BULTEN_Knights_Chronicle_Kudretlendirme_13Mayis19.docx