"Gazetecilik, birilerinin yazılmasını istemediklerini yazmaktır, gazetedeki haberlerin geri kalanı ise halkla ilişkilerdir."

George Orwell

Netmarble - Hounds’a “Yeniden Doğuş” güncellemesi geliyor

24-05-2019 08:21:40

Hounds’un yeniliklerle dolu büyük güncellemesi bugün yayınlandı Hounds’a “Yeniden Doğuş” güncellemesi geliyor Türkiye’nin sevilen online aksiyon oyunu Hounds, Yeniden Doğuş güncellemesiyle oyuncularına yepyeni bir heyecan sunacak. Oyuna eklenen yepyeni silahlar, zırhlar, avatarlar gibi pek çok özelliğin yanı sıra görsellerden ödüllere ve oyunun işleyişine kadar pek çok değişiklik bu zengin ...

Hounds’un yeniliklerle dolu büyük güncellemesi bugün yayınlandı

Hounds’a “Yeniden Doğuş” güncellemesi geliyor

Türkiye’nin sevilen online aksiyon oyunu Hounds, Yeniden Doğuş güncellemesiyle oyuncularına yepyeni bir heyecan sunacak. Oyuna eklenen yepyeni silahlar, zırhlar, avatarlar gibi pek çok özelliğin yanı sıra görsellerden ödüllere ve oyunun işleyişine kadar pek çok değişiklik bu zengin güncellemeyle oyunseverleri bekliyor.

Netmarble Türkiye, ücretsiz Türkçe aksiyon oyunu oynamak isteyenlerin ilk tercihi olan Hounds için pek çok yeniliği içeren zengin bir güncellemeyi bugün yayınlıyor. Yeniden Doğuş güncellemesi ile oyuncular Kraliyet Silah Serisi, yeni ekipman zıhlar, avatarlar ve H jeton sistemi gibi pek çok yenilikle tanışacak.

Kraliyet Silah Serisi sadece Özel Operasyon'da

Artık özel operasyonlar çok daha değerli. 5T Seviye, kendine has özel tasarımı ve sadece Hounds Birlikleri için hazırlanmış her silaha özel istatistikleri ile Kraliyet Silah Serisi, şanslı oyuncular için artık oyunda.

H Jeton ile üretime devam

Oyuna yepyeni bir Jeton sistemi ekleniyor. Kraliyet Silah Serisi dahil birçok ekipmanı artık H jeton ile üretmek mümkün. H Jetonları, günlük PVE ve PVP görevlerinden, şansa bağlı olarak ONYX kutusundan ve yoklama defterinden elde edilebilir.

Yeni silah ve zırh serisi: Kehanet ve İntikam

Her güncellemede olduğu gibi bu güncellemede de Kehanet ve İntikam adlı oyunculara özel 2 seride silah ve zırhlar tasarlandı.

Yeni Avatar ile yazı erken yaşayın

Zombilere karşı savaşırken tarzını korumayı sevenler için Akdeniz isimli yeni kıyafetler oyuna ekleniyor.

Altınla satın alınan eşyalar yenileniyor!

Artık altınlar daha değerli çünkü uzun zamandır markette kredi ile satılan eşyaları artık Altın ile satın almak mümkün.

Mağaza'ya yeni kutular ve paketler geliyor

Oyunculardan gelen geri bildirimler sonucunda hazırlanan yeni aksesuar ve premium yetenek kutuları mağazada yerini aldı. Bunların yanında yeni gelen silah ve zırhlara özel Ultimate Paketler de bu güncellemeyle oyuna ekleniyor. Ayrıca H Jeton'a daha hızlı ulaşmak isteyenleri de yeni H Jeton Kitabı bekliyor.

Klanı olmayan kalmasın!

Yeni güncelleme ile birlikte artık klanlarda yer almak çok daha avantajlı. Klanların verdiği altın, TP ve Rütbe etkilerini 2 katına çıkarken, klan seviyesi için gereken TP oranlarını da büyük oranda düştü.

Katılım etkinliği güncelleniyor!

Oyuncuların taleplerini dinleyen Netmarble, Katılım Etkinliği hediyelerini güncelledi. Yeni oyuncuların hem PVP hem de PVE'de daha keyifli oyun oynayabilmesi için yüksek seviye günlük eşyaların yanında, günlük diğer ödüllerde de iyileştirmeler yaptı.

PVP’de savaş daha da kızışıyor

PVP ortamını biraz daha hareketlendirmek için yepyeni bir harita oyuna eklendi. Savaş Alanı modunda oynanan Krallık haritasında oyuncular yeteneklerini sergilemeye ve rakiplerini devirmeye hazırlanıyor.

Yeni dost: Kara Kedi

Shiba tutkunu oyuncuların yeni bir arkadaş alternatifi var. Oyuncular, Kara Kedi'yi omzuna alarak COOP haritalarında artık kendini yalnız hissetmeyecek. Kara Kedi eşyası mağazadan alınabilir.

Daha pek çok yenilik:

• L jeton ile üretilebilen yeni eşyalar ekleniyor
  • Onyx Kutusu içerikleri güncelleniyor
  • PVE ve PVP günlük görev ödülleri güncelleniyor
  • Aylık etkinlik Ramazan konsepti ile güncelleniyor.
  • Aylık görevler güncelleniyor.
  • Oyun içi görseller değiştiriliyor.
  • Etkinliklerde verilen 5T Silah ve 4t Zırh rastgele kutularının içerikleri yenileniyor.

Sürekli güncellenen içerikler, sürükleyici hikaye ve görevler, her gün ödüllü etkinlikler ve klanlar arası nefes kese rekabet ile birbirinden farklı Co-op ve PVP modlarına sahip Hounds oyununu indirmek ve en güncel haberlere ulaşmak için https://www.houndsonline.com/tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

BULTEN_Hounds_Yeniden_Dogus_24Mayis19.docx