"Gazetecilik, birilerinin yazılmasını istemediklerini yazmaktır, gazetedeki haberlerin geri kalanı ise halkla ilişkilerdir."

George Orwell

Netmarble - BTS WORLD oyunu, 26 Haziranda dünya ile aynı anda Türkiye’de

10-06-2019 08:37:16

BTS World’de BTS grubunun menajeri olabilirsin BTS WORLD oyunu, 26 Haziranda dünya ile aynı anda Türkiye’de Netmarble Corp. merakla beklenen mobil oyunu BTS WORLD tüm dünya ile aynı anda 26 Haziran 2019 tarihinde Türkiye’deki oyun severlerin beğenisine sunulacak. Küresel şöhrete sahip ünlü süper starlarla işbirliği içerisinde geliştirilen BTS WORLD, oyuncuları interaktif bir serüvene çıkar...

BTS World’de BTS grubunun menajeri olabilirsin

BTS WORLD oyunu, 26 Haziranda dünya ile aynı anda Türkiye’de

Küresel şöhrete sahip ünlü süper starlarla işbirliği içerisinde geliştirilen BTS WORLD, oyuncuları interaktif bir serüvene çıkaran hikaye bazlı bir mobil simülasyon oyunu. BTS WORLD'un hikayesi, oyuncuları, müzik grubunun ünlü olmadan önceki tarihlere götürerek, BTS'in süper star olma hedefine ulaşmasına yardımcı olmalarına olanak sağlıyor.

Oyuncular, görevleri tamamlamak ve oyunda ilerlemek için belirli BTS üye kartlarını seçecekleri çeşitli görevlerle karşılaşacak. Bu kartları toplamak ve geliştirmek, daha da fazla hikayeyi açacak ve oyuncular, oyundaki 1'e 1 interaktif sistem sayesinde BTS ile sanal olarak etkileşime geçerek, BTS’in menajeri olarak görevleri yerine getirerek oyunda ilerleyecek.

Ön kayıtlar sürüyor

Oyun için ön kayıtlar https://btsw.netmarble.com adresinde devam ediyor. BTS World'un yeni, oynanabilir bir "mini oyun" demosu da, şu anda resmi ön kayıt sitesinde bulunabilir ve oyuncular oyunun çıkışından önce oyuna bir bakış atabilir. Ön kayıt sitesinde, ayrıca oyunun genel tanıtımı, bir BTS hikayesi ve oyuncuların grup üyeleriyle sanal etkileşime geçebildikleri oyunun "mobil fonksiyonu" "BTS'ten (From BTS)" özelliğinin tanıtımının yanı sıra oyuncuları, menajer olarak, en uygun oldukları BTS üyesiyle eşleştiren bir mini oyun da var.

BTS’den oyuna özel müzik

BTS WORLD, ayrıca BTS'ten, oyunun çıkışını müjdeleyen, BTS WORLD için tamamen yeni ve tamamen orijinal müzikleri de gün yüzüne çıkaracak, bunların ilki de BTS'ten Jin, Jimin ve Jung Kook'dan oluşan alt grubun şarkısı olacak.

Bu şarkının kısa tanıtım videosunu ön kayıt sitesinde ve resmi Youtube kanalındawww.youtube.com/c/BTSW_official izleyebilirsiniz.

Oyun iOS ve Android cihazları için (Çin hariç) dünyanın her yerinde çıkacak. BTS WORLD hakkında daha fazla bilgi için https://btsw.netmarble.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca en yeni gelişmelere Twitter ve Instagram üzerinde BTS WORLD'u takip ederek de ulaşabilirsiniz.

Big Hit Entertainment Hakkında

2005 Şubat ayında CEO ve Yapımcı Bang Si-Hyuk tarafından Güney Kore'de kurulan Big Hit Entertainment'in ana faaliyet alanı müzik yapımcılığı, sanatçı yönetimi ve yayıncılık üzerinedir. Big Hit'in ticari faaliyetleri arasında, küresel grup BTS ve en yeni grupları TOMORROW X TOGETHER de dahil olmak üzere, üst düzey sanatçıların fikri mülkiyetlerinin yönetimi ve bunlardan üretilen içeriğin geliştirilmesi vardır. "Şifa için Müzik ve Sanatçı ('Music & Artist for Healing )" misyonuna sahip olan Big Hit, ürettiği içeriklerle, dünyanın dört bir yanındaki müzik severlere rahatlık ve ilham sağlarken, olumlu bir etki yaratmaya çalışmaktadır.

Takeone Company Hakkında:

Takeone Company Corp. popüler kültürü oyun çevresinde kullanan yenilikçi bir içerik şirketidir. 2016'da kurulan Takeone, hem popüler kültüre hem de orijinal fikri mülkiyetlere dayalı bir hikaye çerçevesinde, interaktif oyun elementlerini bir araya getiren "Sinematik Oyunlar" adı yeni bir mobil oyun türünün öncülerindendir.Oyunlarında, yeni nesil hikaye anlatımının sınırlarını zorlayan tüm devinimli videolar ve çeşitli görsel içerikler bulunmaktadır.Hem hikaye anlatımı hem de oyun geliştiriciliğinde sahip oldukları yılların deneyimi ve birikimi, Take Uran ve BTS World gibi oyunların ortaya çıkmasına yol açmıştır.Takeone, şu anda gelecek oyunları için, bir takım sinematik oyun geliştirme aşamasında.Daha fazla bilgi için lütfen www.takeonecompany.com adresini ziyaret edin.

Kuzey Amerika

Netmarble ABD Halka İlişkiler