"Kötü haber tez duyulur."

Türk Atasözü

Netmarble - ​Seven Knights’ın özel kahramanı Li Bai ile tanışın

11-06-2019 08:08:40

Seven Knights’ın özel kahramanı Li Bai ile tanışın Seven Knights’a “Kavga” modu eklendi Seven Knights’ın yeni güncellemesi ile zamana karşı savaşmayı gerektiren “Kavga” modu ve Gizemli Ustaların üyesi, yeni özel kahraman Li Bai oyuna eklendi. Ayrıca güncellemeye özel etkinlikler ve ödüller geliyor. Netmarble, mobil rol yapma oyunu Seven Knights için yeni PVE içeriği “Kavga” ile yeni özel ...

Seven Knights’ın özel kahramanı Li Bai ile tanışın

Seven Knights’a “Kavga” modu eklendi

Netmarble, mobil rol yapma oyunu Seven Knights için yeni PVE içeriği “Kavga” ile yeni özel kahraman Li Bai'yi içeren güncellemeyi duyurdu.

Zamana karşı savaş

Kavga modu, oyuncuların stratejik hamleler yapmasını gerektiren zamana karşı bir savaş. Kavga’daki kahramanlar ölmezler ve savaştaki yerlerini korurlar. Fakat kahramanların verdiği hasar kalan yaşam puanlarına oranla değiştiğinden yaşam puanlarını yönetmek içeriğin en önemli parçası haline gelir.

Yeni kahraman Li Bai

Gizlenmiş Ustalar’ın üyesi olan Li Bai de bu güncellemeyle birlikte oyuna ekleniyor. Bu kahraman savaş sırasında çeşitli yetenekler kullanıyor.

Ek olarak oyunda bazı değişiklikler de yapıldı. Oto Macera Etkisi ve Element Seviye Yükseltme Güçlendirmesi artık ücretsiz. Gök Kule, Yağma ve Tartarus gibi akıllı içerikler 40 kata genişletildi ve bu içeriklerin zorluk seviyesi oyuncuların daha çok keyif alabilmesi için düşürüldü.

Ödülleri kaçırmayın

Netmarble bu güncellemeyi kutlamak için bir de etkinlik düzenliyor. 28 gün boyunca oyuncular oyuna giriş yaparak Kudretli Özel Kahraman Seçici, 6 yıldız Özel Maskot Bileti ve daha birçok ödüle sahip olabilecekler.

Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için sevenknights.netmarble.com adresini ziyaret edebilirsiniz.