"Önyargıları parçalamak, atomu parçalamaktan zordur."

Albert Einstein

Netmarble - BTS WORLD müzik albümü bugün yayınlanacak

28-06-2019 07:15:04

Albümden ilk klip ‘Heartbeat’ şarkısına çekildi BTS WORLD orijinal müzik albümü tüm dünyada bugün yayınlanacak Netmarble, BTS WORLD oyunu için hazırlanan orijinal müzik (OST) albümünün, 28 Haziran 2019 tarihinde Türkiye saati ile öğlen 12.00’da yayınlanacağını duyurdu. Ünlü K-Pop müzik grubu BTS'nin menajeri olma deneyimi sunan, tüm dünyada sabırsızlıkla beklenen ve 26 Haziran 2019 tüm dünya...

Albümden ilk klip ‘Heartbeat’ şarkısına çekildi

BTS WORLD orijinal müzik albümü tüm dünyada bugün yayınlanacak

Netmarble, BTS WORLD oyunu için hazırlanan orijinal müzik (OST) albümünün, 28 Haziran 2019 tarihinde Türkiye saati ile öğlen 12.00’da yayınlanacağını duyurdu. Ünlü K-Pop müzik grubu BTS'nin menajeri olma deneyimi sunan, tüm dünyada sabırsızlıkla beklenen ve 26 Haziran 2019 tüm dünyada yayınlanan mobil oyun BTS WORLD, Türkiye’de grubun hayranlarından ve oyunseverlerden büyük ilgi gördü.

Oyun, yayınlandıgı ilk 14 saat içerisinde 33 ülkede App Store’da En Çok İndirilen Oyun olarak 1 numaraya yerleşti.

İlk video klip "Heartbeat" şarkısına

BTS WORLD'un ana teması olan "Heartbeat" şarkısı, ilk olarak yalnızca mobil oyuna özel olarak 26 Haziran'da dinleyicilerin karşısına çıktı. Oyunda geçen, BTS'nin yedi üyesinin süperstar olma yolundaki hikâyelerini anlatan bu pop-rock şarkısı, grubun uyumunu ortaya koyan ilgi çeken melodileriyle, hisli ve güçlü duyguların uyanmasına yol açıyor. Şarkının prodüksiyonunu ise, GRAMMY Ödüllü yapımcı, aranjör ve şarkı yazarı DJ Swivel yaptı.

Albümünün yayınlanmasının ardından "Heartbeat" için yeni bir video da yayınlanacak. BTS WORLD'un "Another Story" (Alternatif Hikayeler) içeriğine dayalı bir temaya sahip olacak videoda, yedi üyenin, mevcut gerçeklik yerine, paralel bir evrende sıradan insanlar olarak hayallerini yaşadıkları hikayeleri anlatılıyor.

BTS’nin ilk oyun albümü

BTS'nin şimdiye kadar çıkardığı ilk orijinal oyun müzik albümü olan, BTS WORLD Müzik Albümü’nde, oyundaki arka plan müzikleri, her üyenin temaları ve daha önce yayınlanmış üç alt grup şarkısı da dahil, 14 parça yer alıyor. Bu alt grup şarkıları, Jin, Jimin ve Jung Kook'tan "Dream Glow”; j-hope ve V'den "A Brand New Day"; RM ve SUGA'dan "All Night".

BTS WORLD, oyuncuları, grup çıkış yapmadan önceki tarihlere götürerek, BTS'nin süper star olma hedefine ulaşmasına yardım etmek için BTS'nin menajeri olmalarına olanak sağlayan, hikaye bazlı bir mobil simülasyon oyunu.

Oyuncular, çeşitli 1:1 interaktif içerik sayesinde menajerleri olarak BTS'yle sanal olarak etkileşim kurabilmenin yanı sıra görevleri tamamlamak için BTS üye kartları toplayıp geliştirebiliyor ve yeni hikayeler açabiliyor. Ayrıca, her üyenin kendi bireysel hikayesinde baş karakter olarak yer aldığı "Another Story" (Alternatif Hikayeler) içeriğinde, BTS üyelerinin kendi hikayeleri de oyun içerisinde yer alıyor.

BTS WORLD iOS ve Android cihazları için şimdi dünyanın her yerinde (bazı ülkeler hariç) oynanabilir.26 Haziran'daki yayınlanışının ardından, oyun büyük bir başarı yakalayarak, App Store’da ilk 14 saat içerisinde 33 ülkede En Çok İndirilen Oyun kategorisinde 1 numaraya yerleşmeyi başardı.

Daha fazla bilgi için resmi internet sitesi https://btsw.netmarble.com’u ya da sosyal medya kanalları Twitter, YouTube ve Instagram'da BTS WORLD'u takip edebilirsiniz.

Netmarble Corporation, dünyanın dört bir yanından her yaşta kullanıcıyı, harika mobil oyun deneyimi sunarak eğlendirmeye çalışır. 2000 yılında Kore'de kurulan Netmarble, en hızlı büyüyen mobil oyun şirketlerinden biridir ve dünya çapında istikrarlı şekilde en iyi mobil geliştiriciler ve yayıncılar arasında yer almaya devam ediyor. 6.000'den fazla çalışan ile, Netmarble, Lineage 2: Revolution, Blade & Soul Revolution, MARVEL Future Fight, Everybody’s Marble ve Seven Knights da dahil olmak üzere dünyanın en başarılı mobil oyunlarından bazıları geliştirip bunlara hizmet veriyor. Önder bir klasik sosyal oyun geliştirici Jam City'nin en büyük hisse sahibi ve devasa çok oyunculu oynaması ücretsiz oyunlarda önde gelen bir mobil oyun geliştiricisi olan Kabam'ın ana şirketi olan Netmarble, Asya'nın en büyük eğlence şirketi CJ ENM Corporation, Asya'nın en büyük internet şirketi Tencent Holdings ve tanınmış bir MMORPG şirketi olan Ncsoft ile stratejik ortaklıklara sahiptir. Daha fazla bilgi http://company.netmarble.com adresine bulunabilir.

Big Hit Entertainment Hakkında

2005 Şubat ayında CEO ve Yapımcı Bang Si-Hyuk tarafından Güney Kore'de kurulan Big Hit Entertainment'in ana faaliyet alanı müzik yapımcılığı, sanatçı yönetimi ve yayıncılık üzerinedir. Big Hit'in ticari faaliyetleri arasında, küresel süperstar BTS ve en yeni yıldızları TOMORROW X TOGETHER de dahil olmak üzere, üst düzey sanatçıların fikri mülkiyetlerinin yönetimi ve bunlardan üretilen içeriğin geliştirilmesi vardır. "Şifa için Müzik ve Sanatçı" misyonuna sahip olan Big Hit, ürettiği içeriklerle, dünyanın dört bir yanındaki müzik severlere rahatlık ve ilham sağlarken, olumlu bir etki yaratmaya çalışmaktadır.

Takeone Company Hakkında:

Takeone Company Corp. popüler kültürü oyun çevresinde kullanan yenilikçi bir içerik şirketidir. 2016'da kurulan Takeone, hem popüler kültüre hem de orijinal fikri mülkiyetlere dayalı bir hikaye çerçevesinde, interaktif oyun elementlerini bir araya getiren "Sinematik Oyunlar" adı yeni bir mobil oyun türünün öncülerindendir.Oyunlarında, ileri nesil hikaye anlatımının sınırlarını zorlayan tüm devinimli videolar ve çeşitli görsel içerikler bulunmaktadır.Hem hikaye anlatımı hem de oyun geliştiriciliğinde sahip oldukları yılların deneyimi ve birikimi, Take Uran ve BTS World gibi oyunların ortaya çıkmasına yol açmıştır.Takeone, şu anda gelecek oyunları için, bir takım sinematik oyun geliştirme aşamasında.Daha fazla bilgi için lütfen www.takeonecompany.com adresini ziyaret edin.

Kuzey Amerika

Netmarble ABD Halka İlişkiler