"Öğrenmek, zihnin hiç bıkmadığı korkmadığı pişman olmadığı tek şeydir."

Leonardo Da Vinci

Netmarble - ​MARVEL Future Fight’a Molten Man, Hydro-Man ve Electro katılıyor

03-07-2019 07:00:21

MARVEL Future Fight’a Molten Man, Hydro-Man ve Electro katılıyorMARVEL Future Fight'a yeni Örümcek Adam filmi Spider Man: Evden Uzakta güncellemesi geliyorNetmarble Corp.'un popüler Süper Kahraman mobil oyunu MARVEL Future Fight'a bugün yeni Örümcek Adam: Evden Uzakta güncellemesi ekleniyor. Güncellemede, Marvel Studios'un kısa bir süre sonra sinemalarda gösterime girecek filminin temasına sahip y...

MARVEL Future Fight’a Molten Man, Hydro-Man ve Electro katılıyor

Netmarble Corp.'un popüler Süper Kahraman mobil oyunu MARVEL Future Fight'a bugün yeni Örümcek Adam: Evden Uzakta güncellemesi ekleniyor. Güncellemede, Marvel Studios'un kısa bir süre sonra sinemalarda gösterime girecek filminin temasına sahip yeni karakterler, kostümler, savaşlar ve pek çok yenilikler bulunuyor.

3 yeni kahraman geliyor

Spider Man: Evden Uzakta güncellemesinde Örümcek Adam, dünyayı yeni tehditlerden kurtarmak için öne çıktığı yeni, Örümcek Adam: Evden Uzakta güncellemesinde MARVEL Future Fight kötü adamları arasına üç yeni karakter katılıyor; Molten Man, Hydro-Man ve Electro.

Örümcek Adam bu güncellemede, Örümcek Adam: Evden Uzakta temalı kostüm ile Gizlilik Kostümü’nden esinlendiği yeni kostümüne kavuşuyor. Ayrıca Mysterio için de film temalı yeni bir kostüm geliyor. Ajanlar ayrıca Örümcek Adam 2099'un Yepyeni, Bambaşka kostümüyle de savaşa girebilecekler.

‘Potansiyelini keşfet’

Kategori-3'e yükseltilebilecek Doktor Strange için yeni nihai yetenekler eklendi. Dahası, Molten Man, Hydro-Man, Electro, Mysterio, Örümcek Adam 2099, Akbaba, Kum Adam, Gergedan, Kertenkele, Avcı Kraven ve yeni karakter Electro için 'Potansiyelini Keşfetme' özelliği açıldı.

Bu güncelleme aynı zamanda Uru Büyüme Sistemi'ne de yenilikler getiriyor. Ajanlar artık 6-yıldız seviyesindeki Uruları birleştirerek 'Özel Uru' elde edebilecek. Yeni karakter ve kostümlerin yanı sıra Örümcek Adam: Evden Uzakta temalı üç yeni bölüm, arka plan ve Efsanevi Savaş da eklendi.

MARVEL Future Fight'a eklenen diğer iyileştirmeler:

• Ajanlar artık Saha Etkinliği günlük giriş sınırlarından bağımsız olarak 'Savaş Antrenmanı'na katılabilecek.
  • Karakter ekipmanı +15 seviyesinden itibaren kristallerle güçlendirilebilecek
  • Ajanlar Stark'ın İkmal Sandığını artık ayda bir kez alabilecek.

MARVEL Future Fight kısa süre önce dördüncü yıl dönümünü dünya çapındaki 100 milyon oyuncusuyla kutladı. Oyun, dünya çapında App Store® ve Google Play™ 'den indirilebilir.

Daha fazla bilgi için lütfen http://marvelfuturefight.netmarble.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

TANITIM VİDEOSU

Marvel Entertainment Hakkında

Marvel Entertainment LLC, tamamı 80 yıllık geçmişinde 8.000 karakterden fazlasını üretmiş, dünyanın önde gelen karakter bazlı eğlence şirketi Walt Disney Şirketi’ne aittir. Marvel karakter haklarını eğlence, lisanslama, yayıncılık, oyunlar ve dijital medya üzerinden kullanır.

Daha fazla bilgi için marvel.com adresini ziyaret edin. © 2019 MARVEL

App Store, Apple Şirketi'nin ABD ve diğer ülkelerdeki bir markasıdır. App Store, Apple Şiketi'ne ait bir hizmettir. Google Play, Google Şirketi'nin bir markasıdır.

BULTEN_MFF_Orumcek_Adam_EvdenUzakta_03 Temmuz19.docx