"Delilik, aynı şeyleri tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemektir."

Albert Einstein

Netmarble - Lineage 2: Revolution’dan 5 oyuncuya 24 ayar Altın Heykel

12-02-2020 07:33:09

Lineage 2: Revolution güncellemesinde yüksek seviye Aden Bölgesi açılıyor Lineage 2: Revolution’dan 5 oyuncuya 24 ayar Altın Heykel Lineage 2: Revolution yeni güncelleme ile birlikte bir ilke imza atıyor. 12 Şubat’ta başlayacak yüksek seviye Aden Bölgesi etkinliğiyle birlikte 5 oyuncu dünyada sadece 5 adet olan 24 ayar Altın Heykel kazanma şansına sahip olacak. Sadece en güçlü ve en hızlı ...

Lineage 2: Revolution güncellemesinde yüksek seviye Aden Bölgesi açılıyor

Lineage 2: Revolution’dan 5 oyuncuya 24 ayar Altın Heykel

Lineage 2: Revolution yeni güncelleme ile birlikte bir ilke imza atıyor. 12 Şubat’ta başlayacak yüksek seviye Aden Bölgesi etkinliğiyle birlikte 5 oyuncu dünyada sadece 5 adet olan 24 ayar Altın Heykel kazanma şansına sahip olacak. Sadece en güçlü ve en hızlı oyuncuların kazanacağı bu yarışın yanı sıra yeni güncelleme ile seviye sınırı 440’a yükseliyor, yeni zindanlar, savaş alanları ve etkinlikler açılıyor.

Netmarble'ın MMORPG türü rol yapma oyunu Lineage 2: Revolution, yeni güncellemesiyle beraber 12 Şubat’ta başlayacak etkinlikle oyuncularına 24 ayar Altın Heykel kazanma şansı veriyor. Yüksek seviye Aden Bölgesi etkinliğini kazanan 5 oyuncu, sadece Lineage 2: Revolution oyucularına özel olarak üretilen ve dünyada sadece 5 adet bulunan heykellere sahip olacak.

Altın Heykel yarışmasının katılım şartları:

Altın Heykel yarışmasına sadece Türkiye’de ikamet eden oyuncular katılabilecek. Etkinlik periyodu, 12 Şubat 2020 tarihindeki güncelleme sonrasında başlayıp oyuncular aşağıdaki kriterlere ulaşana kadar devam edecek. Kriterlere ulaşan oyuncuları tespit edebilmek adına, her ayın 12’sinde oyun içi veriler kontrol edilecek ve kazandığı tespit edilen oyuncularla iletişime geçilecek.

Aşağıdaki kriterlere ulaşan oyuncular bir adet Altın Heykel kazanacak:

• +40 Silah Güçlendirme yapan ilk oyuncu,
  • +40 Zırh Güçlendirme yapan ilk oyuncu,
  • +40 Aksesuar Güçlendirme yapan ilk oyuncu,
  • 440 seviyeye ulaşan ilk iki oyuncu.

Şartları yerine getiren en hızlı oyuncu, tüm oyuncuların elde etmek isteyeceği bu özel heykellerden birini kazanacak.

Aden Bölgesi’nde mücadele kızışıyor

Lineage 2: Revolution’ın dünyası, Netmarble’ın yayınladığı yepyeni güncelleme ile seviye sınırının 440’a yükseltilmesiyle birlikte daha tehlikeli hale geliyor. Bu güncellemeyle, oyuncular limitlerini Aden Topraklarının doğusunda ve diğer eklentilerde test etmeye teşvik ediliyor.

Aden Kıtasının doğusunda bulunan Aden Bölgesi sembolik Aden Kalesinin bulunduğu yerdir.Uzman oyuncular burada, Devin Harabeleri ve Unutulmuş Vadi adlı iki yeni alt bölgeyi keşfedebilir, bölgeye girenleri bekleyen İblis ve Yaşayan Ölü gibi güçlü yaratık tipleri ile karşılaşabilir. Ayrıca Lineage 2: Revolution’ın yeni mücadeleleri ile kendilerini sınamak isteyenler için yepyeni Elit Zindan ve TP Zindanı, Adena Zindanı ve Günlük Zindan yeni zorluk seviyeleri de açıldı.

Oyuncular için açılan diğer içerikler:

• Yiğitlik Meydanı: Lineage 2: Revolution’da daha önce sınırlı etkinlik olarak tanıtılmış ve büyük bir popülerlik kazanmış olan 5vs5 PVP içeriği şimdi resmi olarak eklendi.
  • Üyelik Sistemi: Düzenli olarak oyuna girenlere ek avantajlar kazandıran yeni bir sistemdir. Oyuncuların 28 gün içinde peş peşe girişine göre ödüller sınıflandırmıştır ve sınıflara göre ödül verilir.
  • Oyun İçi Etkinlikleri: Sevgililer Günü temalı Zaman Yarığı fethedilmek için açıldı.
  • Giriş Puanları Takas Dükkanı: Giriş süresine göre dükkan puanı olarak kullanılabilecek etkinliklerdir.

Lineage 2: Revolution en iyi kalite görseller ile devasa bir açık dünya ve büyük ölçekli PvP içeriklerini mobil cihazlara taşıyarak çığır açan bir MMORPG oyunudur. Gücünün temeli Unreal Engine olan oyun, etkileyici görseller ile tek ekranda açık dünyada eş zamanlı olarak 200’e kadar oyuncunun birbirleriyle çarpışabilme olanağını verir. Dünya çapında milyonlarca oyuncuyu bir araya getiren, avuç içine sığdırılmış büyüleyici, çok özellikli, dünyası kararlı bir MMORPG deneyimi sunar.

Lineage 2: Revolution hakkında daha fazla bilgi için http://l2.netmarble.com/en adresini ve resmi Facebook sayfasını https://www.facebook.com/OfficialL2Revolution/ ziyaret edebilirsiniz.

Netmarble Corporation, harika mobil oyun deneyimleri sunarak dünyadaki her yaştan izleyiciyi eğlendirmeyi amaçlar. 2000 yılında Kore'de kurulan Netmarble, en hızlı büyüyen mobil oyun şirketlerinden biridir ve sürekli olarak dünya çapında en iyi mobil geliştirici ve yayıncılar arasında yer almaktadır. 6.000'den fazla çalışanı ile “Netmarble, Lineage 2: Revolution”, “Blade & Soul Revolution”, “MARVEL Future Fight”, “BTS WORLD”, “Paramanya” ve “Seven Knights” gibi en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretmekte ve bunlarla ilgili hizmet vermektedir. Çok oyunculu ücretsiz oyunlar konusunda en iyi mobil oyun geliştiricisi olan Kabam'a, önde gelen gündelik sosyal oyun geliştiricisi Jam City'ye ve müzik yapımcısı, sanatçı ajansı BigHit Entertainment’a en büyük hissedar olan Netmarble, Asya’nın en büyük eğlence şirketi CJ ENM Corporation, Asya’nın en büyük internet şirketi Tencent Holdings ve önde gelen bir MMORPG şirketi olan NCsoft ile stratejik bir ortaklığa sahiptir. http://company.netmarble.com adresinde daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.