"Taktik olmadan strateji zafere giden en yavaş yoldur. Strateji olmadan taktik yenilgiden önceki sestir."

Sun-Tzu

Netmarble - Wolfcity Ankara'da şampiyon Fırtına Boys oldu

13-05-2019 11:09:59

Wolfteam takımları başkentte kıyasıya mücadele etti Wolfcity Ankara Turnuvası’nda şampiyon Fırtına Boys takımı oldu Türkiye’nin en çok oynanan FPS oyunu Wolfteam’in Türkiye Kupası 2019 kapsamında düzenlenen Wolfcity turnuvalarının 2’nci ayağı Ankara’da düzenlendi. Ankara’da düzenlenen Wolfcity turnuvasında 16 takım, İstanbul’da yapılacak finale katılmaya hak kazanmak için mücadele etti. ...

Wolfteam takımları başkentte kıyasıya mücadele etti

Wolfcity Ankara Turnuvası’nda şampiyon Fırtına Boys takımı oldu

Ankara’da düzenlenen Wolfcity turnuvasında 16 takım, İstanbul’da yapılacak finale katılmaya hak kazanmak için mücadele etti. Büyük mücadelenin sonunda Fırtına Boys takımı şampiyon oldu.

Netmarble Türkiye, Türkiye’nin en popüler bilgisayar oyunlarından biri olan Wolfteam için, Türkiye’nin pek çok şehrinde düzenlediği Wolfcity Turnuvası’nın 2’nci ayağını Ankara’da gerçekleştirdi. Anka Game Center’da düzenlenen Wolfcity Ankara Turnuvası’na 16 takım / 80 oyuncu katıldı. İzleyicilerin de yoğun ilgi gösterdiği turnuvada Fırtına Boys takımı güçlü rakiplerini yenerek şampiyon oldu.

Turnuvalar Türkiye’nin dört bir yanında

Türkiye’de 8 yıldan fazla bir süredir oyun severler tarafından büyük bir tutkuyla oynanan Wolfteam oyuncularının sayısı her geçen gün daha da artıyor. Bu ilgiyi karşılamak amacıyla Netmarble Türkiye, ülkemizin farklı şehirlerinde Wolfteam Türkiye Kupası 2019 kapsamında Wolfcity Turnuvalarını düzenlemeye devam edecek.

Ankara’da düzenlenen turnuvada başarılı olan takım, İstanbul’da düzenlenecek Wolfteam Türkiye Kupası 2019 finallerinde de mücadele etme imkanı kazandı. 2019 finallerine katılmanın yolu Wolfcity Turnuvası’nda başarılı olmaktan geçiyor.

Netmarble Corp. muhteşem bir mobil oyun tecrübesi sunarak dünya çapında her yaştan kitleleri eğlendirmeyi amaçlar. 2000 yılında Kore’de kurulan Netmarble, dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun şirketlerinden biridir ve sürekli olarak küresel düzeyde en üst geliştirici ve yayıncılardan biri olarak listelenmektedir. 5000’in üzerinde çalışanıyla Netmarble, Lineage 2: Revolution, MARVEL Future Fight, Seven Knights ve Paramanya’nın aralarında bulunduğu en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretip sunmaktadır. Önde gelen gündelik (casual) oyun geliştiricisi Jam City’nin en büyük ortağı ve ücretsiz MMO oyunların dünya çapında zirvedeki geliştiricilerinden biri olan Kabam'ın ana şirketi olan Netmarble’ın aynı zamanda Asya’nın en büyük eğlence şirketi CJ ENM Corporation, Asya’nın en büyük Internet şirketi Tencent Holding ve lider MMO şirketlerinden NCsoft ile stratejik bir işbirliği vardır. Daha fazla bilgi için http://company.netmarble.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

BULTEN_Wolfcity_Ankara_Sampiyon_13Mayis19.docx