"Başarı, bir başarısızlıktan diğerine coşkuyu hiç yitirmeden gitme becerisidir."

Winston Churchill

Bizcon - 05/11/2013 10:00 - BIZCON ile ETDB bir ilke imza atıyor

Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Kalkınma Bankası (ETDB) ile BIZCON uluslararası kalkınma bankacılığı alanında, Türkiye'de en kapsamlı SAP uygulamasını gerçekleştiriyor.

Bizcon - 23/09/2013 11:15 - Büyük veriyi yönetebilenler kazanacak

BIZCON, 20 Eylül Cuma günü, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşen SAP FORUM İSTANBUL 2013'e Altın Sponsor olarak destek verdi. Dört bine yakın katılımcının bulunduğu kongrede BIZCON iki ayrı sunum yaparken, SAP çözümleri ile ilgili gerçekleştirdiği uygulamalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Bizcon - 12/09/2013 10:55 - BIZCON Gaziantepli işadamları ile buluştu

BIZCON, SAP Türkiye ve Gaziantep Sanayi Odası Başkanlığı'nın destekleriyle düzenlenen "SAP Gaziantep Zirvesi 2013" etkinliğinde sanayici ve işadamlarına iş zekası uygulamaları ile pazar payını artırmanın yolları hakkında bilgi verdi.

Bizcon - 05/08/2013 09:30 - BIZCON, Aynes Gıda SAP Kurumsal Kaynak Planlama projesine başladı

BIZCON, Türkiye'nin en büyük dördüncü süt ve süt ürünleri üreticisi Aynes Gıda'nın kurumsal kaynak planlaması projesini gerçekleştirecek. Proje kapsamında mali ve maliyet muhasebesi, satın alma ve stok yönetimi, satış ve dağıtım, üretim planlama, kalite yönetimi, bakım onarım, bordro ve performans yönetimi uygulamaları hayata geçirilecek.

Bizcon - 23/07/2013 09:30 - BIZCON'da staj başvuru zamanı

BIZCON'da 2013 yaz staj dönemi başladı. Danışman adayı kadrosunda yer alacak 10 kişiye staj ücreti, yol, yemek, bilgisayar gibi sosyal imkanlar sağlanırken, SAP eğitimi de veriliyor. Başarılı stajyerlere kalıcı iş teklifi de yapılan program üç ay sürüyor. Staj talepleri BIZCON'un kurumsal web sitesi www.bizcon.com.tr ve insan kaynakları sitelerinden yapılabiliyor.

Bizcon - 19/06/2013 09:35 - BIZCON'dan verimli ve yenilikçi mobil çözümler

Günümüz ekonomisinde iş gücü maliyetleri ve çalışanların işletme giderleri büyük önem kazandı. Bu maliyetlerin optimizasyonu önemli bir tasarruf aracı olarak ön plana çıkıyor. Hızla gelişen teknolojiyi ve piyasa ihtiyaçlarını nesnel olarak izleyip bunu analitik bir şekilde çözümlemeyi bakış açılarının temel prensibi olarak benimsediklerini söyleyen BIZCON Teknoloji Uygulamaları Direktörü Arda Berkman, mobil altyapısına sahip olmanın günümüz şartlarında rekabetçi güç elde edebilmek için zorunlu bir faktör olduğunu belirtti. Araştırmalar 2016 yılında çalışanların yüzde 40'ının mobil olacağı öngörüyor. BIZCON, mobil hizmetlerde hem bugün hem de yarın için piyasanın ihtiyaçlarını ve müşterilerin gereksinimlerini belirleyerek çözümler üretiyor.