"Gazetecilik, birilerinin yazılmasını istemediklerini yazmaktır, gazetedeki haberlerin geri kalanı ise halkla ilişkilerdir."

George Orwell

Netmarble - ​BTS WORLD’ün Sevgililer Günü güncellemesi 11 Şubat’ta geliyor

12-02-2020 07:30:08

BTS WORLD’ün Sevgililer Günü güncellemesi 11 Şubat’ta geliyorBTS WORLD’de sevgi seline kapılma zamanıDünyaca ünlü Güney Koreli K-Pop grubu BTS ile iş birliği ile geliştirilen, Netmarble’ın mobil oyunu BTS WORLD’ün Sevgililer Günü’ne özel güncellemesi, oyunculara sevgi seli yaşatacak. 11 Şubat 2020 tarihinde yayınlanacak güncelleme özel etkinlik sahnesi, 5 yıldızlı kartlar, indirim ve ödül fırsatla...

BTS WORLD’ün Sevgililer Günü güncellemesi 11 Şubat’ta geliyor

BTS WORLD’de sevgi seline kapılma zamanı

Dünyaca ünlü Güney Koreli K-Pop grubu BTS ile iş birliği ile geliştirilen, Netmarble’ın mobil oyunu BTS WORLD’ün Sevgililer Günü’ne özel güncellemesi, oyunculara sevgi seli yaşatacak. 11 Şubat 2020 tarihinde yayınlanacak güncelleme özel etkinlik sahnesi, 5 yıldızlı kartlar, indirim ve ödül fırsatlarıyla oyunculara keyifli bir Sevgililer Günü eğlencesi sunacak.

Netmarble bugün oyuncuların BTS’nin kariyerini yönetebildiği mobil oyunu BTS WORLD için Sevgililer Günü özel güncellemesini duyurdu. Bu özel günü kutlamak için hazırlanan ve 11 Şubat 2020 tarihinde yayınlanacak güncellemede yeni bir etkinlik sahnesi ile hikaye, özel kostüm çıkartma paketi ve daha fazlası yer alacak.

BTS WORLD Sevgililer Günü güncellemesinin içeriği şöyle:

Sevgililer Günü Etkinlik Sahnesi ve Yeni 5 Kart – Tamamı yeni Sevgililer Günü temalı etkinlik sahnesi ve hikayesi ile yedi adet yeni 5★kart açılacak.

Sevgililer Günü Çıkartmaları – Kostümler için yeni Sevgililer Günü çıkartma paketi eklenecek.

Sevgililer Günü Fırsatları – Sevgililer Günü paketleri oyun içi dükkanda indirimde olacak.

Özel Sevgililer Günü Etkinlikleri oyun içi eşyalar, para birimleri ve güçlendirmeler kazandıracak:

Sevgililer Günü Giriş Etkinliği

Ek Süre Etkinliği

Sevgililer Günü Eşya Çekilişi (her gün 4 saatte bir)

BTS WORLD oyuna özel 10 bin yeni fotoğraf ve 100 video içeriyor. Ayrıca oyuncular menajerleri olarak sanal ortamda BTS ile birebir interaktif içeriklerle etkileşime girebiliyor.

Daha fazla bilgi için, BTS WORLD resmi internet sitesini [https://btsw.netmarble.com] ziyaret edebilir ya da BTS WORLD’ü Twitter, YouTube ve Instagram'dan takip edebilirsiniz. BTS WORLD özel ürünlerini Netmarble İnternet Mağazası üzerinden bulabilirsiniz.

Netmarble Corporation, harika mobil oyun deneyimleri sunarak dünyadaki her yaştan izleyiciyi eğlendirmeyi amaçlar. 2000 yılında Kore'de kurulan Netmarble, en hızlı büyüyen mobil oyun şirketlerinden biridir ve sürekli olarak dünya çapında en iyi mobil geliştirici ve yayıncılar arasında yer almaktadır. 6.000'den fazla çalışanı ile “Netmarble, Lineage 2: Revolution", "Blade & Soul Revolution", "MARVEL Future Fight", "BTS WORLD", "Paramanya" ve "Seven Knights" gibi en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretmekte ve bunlarla ilgili hizmet vermektedir. Çok oyunculu ücretsiz oyunlar konusunda en iyi mobil oyun geliştiricisi olan Kabam'a, önde gelen gündelik sosyal oyun geliştiricisi Jam City'ye ve müzik yapımcısı, sanatçı ajansı BigHit Entertainment’a en büyük hissedar olan Netmarble, Asya’nın en büyük eğlence şirketi CJ ENM Corporation, Asya’nın en büyük internet şirketi Tencent Holdings ve önde gelen bir MMORPG şirketi olan NCsoft ile stratejik bir ortaklığa sahiptir. http://company.netmarble.com adresinde daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

Big Hit Entertainment Hakkında:

2005 Şubat ayında CEO ve Yapımcı Bang Si-Hyuk tarafından Güney Kore'de kurulan Big Hit Entertainment'in ana faaliyet alanı müzik yapımcılığı, sanatçı yönetimi ve yayıncılık üzerinedir. Big Hit'in ticari faaliyetleri arasında, küresel grup BTS ve en yeni grupları TOMORROW X TOGETHER de dahil olmak üzere, üst düzey sanatçıların fikri mülkiyetlerinin yönetimi ve bunlardan üretilen içeriğin geliştirilmesi vardır. "Şifa için Müzik ve Sanatçı ('Music & Artist for Healing )" misyonuna sahip olan Big Hit, ürettiği içeriklerle, dünyanın dört bir yanındaki müzik severlere rahatlık ve ilham sağlarken, olumlu bir etki yaratmaya çalışmaktadır.

Takeone Company Hakkında:

Takeone Company Corp. popüler kültürü oyun çevresinde kullanan yenilikçi bir içerik şirketidir. 2016'da kurulan Takeone, hem popüler kültüre hem de orijinal fikri mülkiyetlere dayalı bir hikaye çerçevesinde, interaktif oyun elementlerini bir araya getiren "Sinematik Oyunlar" adı yeni bir mobil oyun türünün öncülerindendir. Oyunlarında, yeni nesil hikaye anlatımının sınırlarını zorlayan tüm devinimli videolar ve çeşitli görsel içerikler bulunmaktadır. Hem hikaye anlatımı hem de oyun geliştiriciliğinde sahip oldukları yılların deneyimi ve birikimi, Take Uran ve BTS World gibi oyunların ortaya çıkmasına yol açmıştır. Takeone, şu anda gelecek oyunları için, bir takım sinematik oyun geliştirme aşamasında. Daha fazla bilgi için lütfen www.takeonecompany.com adresini ziyaret edin.