"Gözün görmediğini dil çizebilir."

Çin Atasözü

Haberler

  • Yingli Solar, enerji sektörünü kupa heyecanıyla bir araya getirdi

    07/07/2014

    Yingli-Solar_UgurKilic_DunyaKupasi

    Brezilya 2014 Dünya Kupası’nın ana sponsorlarından Yingli Solar, Türkiye’de enerji sektörünü bir araya getirerek Dünya Kupası heyecanını İstanbul’da yaşattı. İtalya – Uruguay grup maçını iş ortakları ile birlikte dev ekrandan izleyen Yingli Solar ve iş ortakları heyecan dolu anlar geçirdi.

    Dünyada 20 bölgesel ülke ofisinde, 18 binden fazla çalışanı, 25 yıllık tecrübesi, 9 GW’tan fazla kurulu parkı ve 2.5 GW üretim kapasitesiyle faaliyet gösteren, dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden Yingli Solar Brezilya’da devam eden Dünya Kupası heyecanını İstanbul’a taşıdı.

    Yingli Green Energy Güneydoğu Avrupa Direktörü Dimitrios Bachadakis, Brezilya’daki Arena Pernambuco ve ...

    Devamını oku
  • Denove PR, İDA üyesi oldu

    04/07/2014

    IDA_Denove_LOGO

    Denove PR’ın Uluslararası İletişim Danışmanlığı Birliği (ICCO)’nun Türkiye temsilcisi olan İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği (İDA)’ya yaptığı üyelik başvurusu kabul edildi. 2005 yılında kurulan Denove PR perakende, bilişim, enerji, çevre, kültür-sanat sektörlerinde pek çok şirket ve markaya halkla ilişkiler ve iletişim danışmanlığı hizmetleri veriyor.

    Denove Halkla İlişkiler Ajans Başkanı ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Serhat Özkütükçü 2005 yılında hizmet vermeye başladıktan yaklaşık 10 yıl sonra istikrarlı bir gelişme ve büyüme ile birlikte İDA üyeliğine kabul edilmenin gururunu yaşadığını ifade etti. Özkütükçü, Denove PR’ın hizmet kalitesi ve standartlarının daha ilk günden itibaren uluslararası ...

    Devamını oku
  • Prisync meleklerin kanatları altında

    06/05/2014

    BIC-Prisync_Joachim-Behrendt_Burc-Tan_Melih_Odemis

    Melek yatırım ağları BIC Angel Investments ve Galata İş Melekleri Yatırımcıları, e-ticaret pazarında faaliyet gösteren sitelere ve tedarikçi markalara yönelik otomatik fiyat takip ve analiz hizmeti sunan Prisync için ortak yatırım yapma kararı aldı.

    Prisync, e-ticaret pazarına yönelik sunduğu kapsamlı rapor ve analizler ile, hizmet verdiği firmaların fiyatlandırmalarını çok daha doğru yapabilmelerine ve kârlılıklarını artırmalarına imkan sağlıyor. Prisync’ten hizmet alan şirketler pazardaki rekabet koşullarını doğru değerlendirerek fiyatlandırmalarını akıllıca yönetebiliyorlar. Burç Tanır, Selçuk Gerger, Samet Atdağ ve Ahmet Sülek tarafından kurulan Prisync, KOSGEB ve TÜBİTAK tarafından desteklenen, yüzde 100 ...

    Devamını oku
  • Enerjinin merkezi ICCI 2013

    26/04/2013

    ICCI 2013 - MUSIAD Özel Oturumu - Toplu Fotoğraf

    Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenen ICCI 2013 – 19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı, 3 günlük maratonun ardından, 15 binden fazla ziyaretçinin katılımıyla sona erdi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından açılan ICCI 2013, 24 – 25 – 26 Nisan 2013 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlendi. ICCI 2013 süresince yazılı ve görsel basın temsilcileri olmak üzere toplam 140 basın mensubu görev yaptı. Enerji sektörüne dair en önemli gündem maddeleri konunun uzmanları tarafından mercek altına alındı.

    10 panel 29 oturum

    Türkiye’nin bulunduğu coğrafyadaki en büyük ve en kapsamlı enerji fuarı ...

    Devamını oku
  • Yingli Solar’ın Çin’deki fabrikasına ziyaret

    05/04/2013

    Yingli Solar CEO Liansheng Miao ve Türkiye Müdürü Uğur Kılıç

    2012 yılında dünyanın en çok satılan güneş paneli üreticisi olmayı başaran Yingli Solar, Türkiye’deki güneş enerjisi pazarından ciddi bir pay almayı hedefliyor. Yingli Solar Türkiye, havalimanları, üniversiteler ve turizm tesislerinde güneş enerjisinden elektrik üretimi projelerini hayata geçirmek için çalışmalarına başladı.

    Yingli Solar Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Liansheng Miao’yu Baoding’teki fabrikasında ziyaret ettik. Türkiye’den altı gazetecinin de eşlik ettiği basın gezisinde Liansheng Miao Türkiye pazarı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güneş paneli üretimlerinin yüzde 60′ının Avrupa’ya, yüzde 12′sinin ise ABD’ye yönelik olduğunu söyleyen Miao, “Türkiye’de ortak proje üretimi en önemli önceliğimiz” diye konuştu.

    ...
    Devamını oku